Piristystä makuuhuoneeseen

Matkustelun kynnyksellä olen tavannut erään todella ihanan miehen. Tämä kuuma pakkaus lienee syynä myös tähän blogihiljaisuuteen, hei kamoon mä oon elämäni ekaa kertaa rakastunut! Tähän asti olen ollut kylmäpäinen sinkku, joka ei alistu deiteille eikä deittisivustoille. Ei, niin epätoivoinen minusta ei tule koskaan!

Kerron teille nyt tästä mun rakkaudestani, joka on oikeesti saanut mut ihan sekaisin. Oikeesti ihan hurjaa tuntee näin jotain ihmistä kohtaan, ihan mieletöntä. Siis jos rehellisiä ollaan niin mä en ihan oikeasti tiennyt tällaisista taivaita hipovista tunteista mitään, en mitään. Tuo mies saa mut vaan tosi onnelliseks ja tosi naiseks ja naiselliseksi! Meillä on aina ihan hurjan hauskaa, oikeesti! Ainakin henkisesti, on meillä fyysisestikin! 😉

zestra

Meillä on alusta asti ollut tosi palavaa tää rakkaus ja rakastuminen, ollaan niin toisille tehtyjä kun olla voi niin fyysisesti kuin psyykkisestikkin. Mä rakastan sitä, että voin olla oikeesti oma itseni ja kun tuo mies vaan rakastaa mua niin pyyteettömästi saman minkälainen mä olen. Se onkin ihmeellistä, että joka aamu on onnellinen kun herää toisen vierestä tai yöllä kun saa valvoo niin myöhään kuin haluaa ja… 😉

Tää mun ja tuon mun jätkän onnellinen suhde, onkin saanut miettimään, miten ihmeessä jotkut voi elää suhteessa vailla henkistä ja fyysistä rakkautta. Musta molemmat on melkein yhtä tärkeitä suhteen pysyvyyden ja toimivuuden kannalta. Mitä järkeä on olla kii toisessa, jos ei mikään toimi. Minä oonkin alkanut oikeasti puoltamaan näitä seksikauppoja, joista saa oikeasti vipinää makkariin! Siis, meitä ei itseä kiinnosta käyttää mitään ylimääräistä meidän touhuissamme, mutta oikeesti jotkut hyötyy varmasti tosi paljon tuollaisesta sivustosta, joihin on koottu eri seksikaupat alennuskoodeineen ja seksivälinemerkkeineen.

Jos nyt oikeeesti hei kuvittelis, ettei tekis mieli jne, niin kyllähän joistain tollaisista leluista vois olla apua ja varsinkin, jos olisi ikääkin. Meillä onneks kaikki on niin kaunista ja suorastaan elokuvamaista, että oon itekkin niin yllättynyt, et hei onko tällaista olemassakaan. Kait me ollaan kihloihinkin menossa tässä, oon kihlasormuksenkin kattonut valmiiks, tällanen!

Oottelen vaan, että toi mun rakas mieheni tulee ja kosii mua joku ilta tulipunaisten ruusujen kera. Heh, mul jo niin visiot miten se tapahtuu, mut katsotaan nyt mitä toi mun mies tuumaa, et onks vielä oikee aika siihen. Musta on, mä on niin ku niin varma tästä meidän jutust,ettei tosikaan! En ois oikeesti uskonut olevani koskaan näin mielissäni suhteessa, kun ei mul ollut ikinä mitään vaikeuksia olla sinkkunakaan. Mut minkäs teet jos tollanen tumma ja komee hurmuri vaan tulee ja pyytää salilla numeroa, et hei mennääks kahville, ja mä vaan et öö, tottakai, vaik heti! ja siitä se sit niinkun lähti. et näillä mennään nyt, onnellisena!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

79 + = 80