Pikadeiteillä on hauskaa!

Viimesestä päivityksestä on näköjään aikaa ja paljon on muuttunut mun elämässä sinä aikana!!! Niin hyvässä kuin pahassa!

Ei tullut meille kihloja ei, oikeastaan erottiin aika pian tuon postauksen jälkeen. Musta vaan alko tuntuun, että mies on mulle liian nössykkä, en viittinyt loppujen lopuksi katella häntä, koska hän vaan oli niin ärsyttävän kiltti!

Oli hyvä että huomasin asian tässä vaiheessa, että ei ehditty mennä naimisiin ja saada lapsia. En väitä etteikö meillä olis mennyt hyvin sängyssä! Siellä oli todella todella kivaa, mutta siihempä se lopen loppui. Mies ei osannut pitää puoliaan oikein missään asiassa ja antoi mun jyrätä. Mun on hankala olla sellaisessa, koska vaikka kuinka yritän muuttaa tapojani, mun todella hankalaa muuttaa niitä sellaisen ihmisen kanssa, joka antaa sen jyräyksen koko ajan tapahtua! Siinä pitäis molempien muuttua, ni se toimis. Siks aattelin että tää on nyt nähty.

deittipalveluista-puolet-ilmaisia-viela-deittisivustoja

Rankkaa on ollut eron jälkeen, mutta nyt oon jo puolen vuoden aikana alkanut aktivoituun tuolla deittimarkkinoilla. Kirjauduin parille deittisivustolle, tuohon Suomi24:n ja sit Match.com sivustolle! Siis se nettideittailu on niin kivaa! 😀 Nautin siitä kutinasta tavata netissä uusia kiinnostavia tyyppejä ja sit kun tuntuu hyvältä ja oikealta, tavata niitä tyyppejä oikeasti! Vielä ei oo ketään potentiaalista, paitsi yhden suhteen oon todella täpinöissäni!

Tapasin tämän tyypin itse asiassa pikadeiteillä Helsingissä, en netissä, vaan siis niillä sellaisilla mitä se kuuluisa Deittikuningatar järjestää! Oli muuten huikea tapahtuma! Ei voinut ku ihmetellä sitä, miten ihmiset osasi olla aitoja keskenään, vaikka se tapaaminen kesti aina niin vähän aikaa! Todella pian aina näki, että synkkaako meillä ja millainen tyyppi tuo on. Yllättävän aitoja kyllä! Ehkä sinne pikadeiteille hakeutuu tietyn tyyppisiä rohkeita ihmisiä?! Piti munki tsempata itseäni ihan hulluna että pystyin menemään! Kaverin kanssa sitten viimein sain lähdettyä, tuskin olisin yksin mennyt. Täällä on muuten kiinnostava artikkeli pikadeiteistä. Suoittelen pikadeittejä kaikille, siis siellä oli ihan mielettömän hauskaa! En muista millon oisin nauranut yhtä paljon!

No, se tyyppi… aah. Se on lääkäri ja niin komea ja seksikäs! En tiiä onko tää nyt jo liian hyvää ollakseen totta, ja joudunko jo huomenna itkemään nenäliinani märäksi pettymyksestä jos tää ihanuus osoittautuu epäluotettavaksi kusipääksi, mutta toistaiseksi se ei oo vielä siltä näyttänyt! No eipä tässä olla kauaa tunnetukaan eikä nähtykään ku pari kertaa. En uskalla vielä kovin suuria toiveita ladata, en ainakaa myönnä itselleni, ku pian joudun pettymään. Mut siis pointti on se, että sieltä deittisivustoilta en oo tommosta helmeä tavannut, mutta tuolla pikadeiteillä oli tällaisia parikin, tosin niistä muut vaikutti heti epäluotettavilta paitsi tää.

Mut saa nähdä tuleeko tästä mitään! Kerron sitten myöhemmin! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

76 + = 82