Loistavia hotellitarjouksia

hotelli-torni-tampere-avattiin-varaahotelli

Syksy on aikaa, jolloin hotellit ja hotellien varaussivustot ja vertailusivustot tarjoavat toinen toistaan loistavampia tarjouksia ja alennuksia. Kun alat haeskella netistä hotellia, ei mene kuin sekunti, niin esimerkiksi facebook seinäsi palkkiin alkaa sataa kaiken maailman tarjouksia ja alennuksia hotelleista!

Tämä oikeastaan tosi hyvä juttu, koska nyt aion ottaa itsekin härkää sarvista ja mennä tapaamaan paria kiinnostavaa deittiä, nettituttavuuttani. Olen siis tutustunut näihin ihan tavisdeittisivustojen kautta ja nyt jo puoli vuotta kirjoitellut parin todella kiinnostavan tyypin kanssa, jotka todellakin haluan tavata! Siksi ajattelin ottaa pienen loman, hypätä junaan ja lähteä kiertämään suomea.

Vaikka nyt olenkin menossa deiteille näiden tyyppien kanssa, en todellakaan aio viettää yötäni heidän kanssaan, vaan varaan hotellihuoneen sitä varten. Siksi niitä hotellitarjouksia selailinkin. Aivan loistavan tarjouksen löysin Turusta, Turun hotelleista, sain melkeen puoleen hintaan Hotels.comin kautta yhden yön Turun Seurahuoneelta! Olin niin mielissään siitä, koska olen aina halunnut majoittua tässä hotellissa, mutta ku se on ollut niin kallis. No, nyt saan! Jos päädymme deitin kanssa viettämään yön yhdessä, se tapahtuu tässä hotellissa, ei missä epämääräisessä kämpässä. Aika näyttää! 🙂

Turusta hyppään taas junaan ja suunnistan kohti Tamperetta, jossa tapaan kiinnostavimman tyypin. Vaikka tää Tampereen poika on sellainen, joka mua oikeasti kiinnostaa ja saa mun vatsan lepattamaan, niin ei voi koskaan tietää etukäteen millainen tyyppi on. Siksi haluan nähdä myös tämän Turun miehen, jonka kanssa meillä synkkaa ennen kaikkea huumorin tasolla! Tampereelta sain varattua myös hotellihuoneen Hotels.comin kautta edullisesti Ilveksestä. Tää on tasokas hotelli keskellä tamperella, Koskikeskuksen vieressä. Olen aiemmin ollut Tampereen kylpylässä ja se on ihana ja nyt olis kiinnostanut myös Hotelli Torni, mutta se oli niin kallis eikä sinne saanut mitään alennuksia, niin jätin ens kertaan sen. Ilveksestä on lyhyt matka Tampereen yöelämään, ja hotellihuone lähellä, jos sinne tulee kiire treffeiltä… 😉

Tampereelta matkaan Ouluun, josta sitten aion lentää takas Helsinkiin. Oulussa ei ole deittejä, vaan opiskelukavereita, joiden kanssa mennään Scandiciin viettään tyttöjen lomaa ja bilettään! Kivaa! Oulun keskustan hotelleista kiinnostaa just Scandic, ku se on laadukas ja hyvällä paikalla, ja sieltä saa viikonloppuisin -20% alennusta huoneista. Mut jos oisin kokonaan saanut itse päättää ni oisin varannut huoneen Lapland hotelista, jota on kehuttu niin paljon!

Pari päivää ja matka alkaa! Kauhea, kun jännittää jo nyt, ei pysty kunnolla syömään tai mitään! Huh! :O

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

53 + = 61