Deal with it!

Kuten olette jo varmaan huomanneet, elän matkailusta. Vuodesta toiseen paiskin hommia niska limassa ihan vain sitä varten, että pääsen kohta tuhlaamaan ne johonkin matkaan. Monet ihmettelevät toimintaani, enkä oikein ymmärrä sitä. Jos joku haluaa tuhlata vaivalla hankkimansa varat johonkin kalliiseen urheiluharrastukseen ja joku toinen shoppailuun, niin so what? Ei se ainakaan minua paljonkaan hetkauta. Jokaisella on omat ”pikku” paheensa, jotka tekevät tästä elämästä elämisen arvoista! Ja minulle se on matkailu.

Mutta koska minä matkailen niin usein, eikä palkkatulot kuitenkaan taivaita hipovia ole, niin mulle tärkeää on löytää ne kaikista halvimmat matkat. Siksi käytänkin siihen paljon aikaa ja matkailen usein, kun saan jonkun huikean alennuksen tai tarjouksen, ja harvemmin matkustelen ns. sesonkiaikoina. Koska massia saa paljon paremmin olemalla töissä sesonkiaikoina ja lomailemalla sit off-seasoneilla. Outoa, ehkäpä, mutta toimii loistavasti minulla 😀 Koska mulle halpa loma on todella tärkeä, niin voin samalla vinkata jotain, mistä tekin saatatte hyötyä. Kenellepä ei kelpaisi edullinen loma?

Viime kesänä, kun olin paiskinut taas hommia kuukaudesta toiseen, viikonlopusta toiseen, pitkiä päiviä, niin jossain välissä tuli stoppi. Mun lomat tapaa olla keskenään aika erilaisia: on aktiivilomailua, rantalomailua, kaupunkilomailua sekä kaikkea siltä väliltä. Burn outin kynnyksellä tahdoinkin yllättäen – minikylpylälomalle! Kylpylälomasta tulee aluksi mieleen joku eläkeläisten lillutteluloma. Ja mielikuvalla onkin aivan vankka pohja. Mutta tämä lomamuoto yllätti mut kyllä positiivisesti! Lisäksi harrastin lähimatkailua elin tein loman Suomeen.

Paikkakin oli todella yllättävä: Runnin kylpylä jeerassa eli Savossa jossain aika lähellä Iisalmea. Harvemmin tulee kyllä tuolla päin Suomea käytyä. Jännä, ettei muita nuoria täällä ollut liikenteessä 😀 Anyway, poikaystäväni kanssa viihdyttiin eläkeläisten parissa loistavasti viikonlopun verran. Päiväkin liikaa, niin olisin tylsistynyt kuoliaaksi, mutta reilu pari päivää oli juuri optimaalinen aika tällaiselle lilluttelulle ja totaalirentoilulle. Burn outin vaanivat oireet hälvenivät ja jaksoin taas palata töihin iloisin mielin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Runnin Kylpylään me mentiin yksinkertaisesti siksi, koska pääsimme sinne todella halvalla täällä olevan ”diilin” kautta. Nää diilit siis vaan erikoistarjouksia, joilla voi saada tosi isoja alennuksia mistä milloinkin. En ole aikaisemmin noita diilejä käyttänyt, mutta hyvin toimi ainakin tämä! Runnin kylpylä on muutenkin suhteellisen halpa, ja diilin avulla vielä ihan poikkeuksellisen halpa.

Kylpylälomalla me nautittiin yksinkertaisista asioista: ihanista, pitkistä buffet-aamiaisista, tietysti kylpylän ihanuuksista ja uimisesta, toistemme seurasta, joka on vaan ihan parasta. 🙂 Lisäksi viikonlopuksi sattui aivan loistavat ilmat, joten me käveleskeltiin kylpylää ympäröivässä ihanassa luonnossa. Illalla tehtiin grilliherkkuja ja paisteltiin lättyjä ulkona auringonlaskussa. Treenattiin me kerran salillakin. Paikka oli myös ihan kiva ja viihtyisä, ei superhieno mutta kotoisaa, vanhan ajan tunnelmaa löytyi vaikka millä mitalla. Yllättävän hieno loma oli kyllä ennakkoluuloista huolimatta! Hyvä loma siinä tarkoituksessaan mikä sillä oli, eli pieni irtiotto arjesta, että jaksoin taas tehdä töitä. Jotta pääsisin sille pitkään haaveilemalleni, kolmen kuukauden Aasian-reissulleni:D

Runni_ranta-alennus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

33 + = 40